Autobedrijf van het Jaar 2016-2017!

Na telling van de vele duizenden consumentenstemmen zijn 10 BOVAG-autobedrijven doorgedrongen tot de halve finale van Autobedrijf van het Jaar 2016-2017. De verkiezing vindt voor de tiende keer plaats en Autobedrijf De Baaij behoort tot deze 10 halve finalisten!

 

Alle 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de tiende keer plaatsvindt. Deelname geeft BOVAG-leden met een onafhankelijk autobedrijf de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. In de telling van de consumentenstemmen is rekening gehouden met het aantal medewerkers dat werkzaam is bij het autobedrijf, waardoor de omvang van (de klantenkring van) het bedrijf niet van belang is en zowel kleine als grote bedrijven de kans maken op de titel.

 

De halve finalisten krijgen binnenkort bezoek van een mystery shopper en van W&D Consultants. Dit onafhankelijke bureau brengt aan de hand van een uitgebreide checklist de ondernemers nauwkeurig in kaart, waarna een vakjury drie finalisten selecteert. 

De ontknoping vindt plaats op 4 oktober tijdens het jaarcongres van BOVAG.